Erdoğan'dan uçakta Özgür Özel açıklaması: Görüşme sonrası tavrı üzdü

Erdoğan'dan uçakta Özgür Özel açıklaması: Görüşme sonrası tavrı üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya ve İtalya dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada CHP lideri Özgür Özel'in açıklamalarına yanıt verdi.

Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya ve İtalya dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ziyaretine ilişkin konuşan Erdoğan, "İki gün sonra ortaya maalesef arzu etmediğimiz bir yaklaşım çıkınca bu durum da bizi üzmedi değil" dedi.

Erdoğan, "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler. Eğer bu iade-i ziyaretimizi CHP'nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı. Böyle bir açıklama karşısında ben Cumhurbaşkanı olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başkanı olarak, buna cevap vermeyi dahi yanlış bulurum. Ama onlar ne yaparsa yapsın. Biz Cumhur İttifakı olarak aynı duruşumuzu, aynı dayanışmamızı devam ettireceğiz. Şunu da söyleyeyim, Cumhur İttifakı bir altılı masa değildir. Altılı masanın içinde yer alanlar, bildiklerini okusunlar" ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir. Biz Cumhur İttifakı olarak aynı duruşumuzu, aynı dayanışmamızı devam ettireceğiz. Cumhur İttifakı bir altılı masa değildir" ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Politika