Erdoğan'dan Yeniden Refah'a: Biz kaybedince kazanacak olanlar kim?

Erdoğan'dan Yeniden Refah'a: Biz kaybedince kazanacak olanlar kim?
Ankara Keçiören'de temeli 21 yıl önce atılan Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Erdoğan, Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Erdoğan, Yavaş'ın icraatte bulunmadığını iddia etti. Erdoğan YRP için de "Ya sizin bizim paçamızda ne işiniz var? Biz kaybedince kazanacak olanlar kim?" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da konuştu.

Erdoğan Keçiören'de inşaatı 21 yıl önce başlayan Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'ne katıldı.

Kule için Cumhur İttifakı'nın ABB adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'a teşekkür etti.

Mevcut ABB Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı da eleştiren Erdoğan, "Ankaramızı CHP'den kurtarmaya var mıyız? Bunlardan bir şey olmaz. Şehrin kaybolan son 5 yılı telafi edip Ankara'yı ikinci yüzyıla taşıyacak yeni bir yönetimi başlatacağız, Ankara yeniden ayağa kalkacak" dedi.

"Bu beyefendi geldi geleli hiçbir şey yok"

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yol yapmayan, hizmet üretmeyen ve verdiği sözlerin arkasında durmayan bir siyasetçi profili yerleşti. Bu beyefendi geldi geleli hiçbir şey yok. Havaalanından şehir merkezine metro falan yok, böyle bir derdi de yok. Hiçbir şey yok. Sahiplendikleri dışında hiçbirşey yok. Bunlardan bir beklenti de olamaz. Normalde utançtan yüzünün kızarması gerekirken bu tabloya iftihar vesilesi gibi anlatmaya kalkanların takdirini başkent halkına bırakıyorum. Gereken hesabı 31 Mart'ta soracağınıza inanıyorum. İstanbul da böyle. Nerede CHP belediyesi varsa hepsi rezalet."

Mayıs ayındaki seçimler öncesi Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun "Kazanıyoruz" sözlerini eleştiren Erdoğan, "Sandık sonuçları açıklanınca rezil oldular. Ne özür dilediler ne pişman oldular. Tüm günahı eski genel başkanlarına yıktılar. Hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi yollarına devam ettiler" ifadelerini kullandı.

"Biz kaybedince kazanacak olanlar kim?"

Erdoğan'ın hedefinde bir de seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP) vardı.

YRP için şunları söyledi: "Kazanmak değil sadece bize kaybettirmek için paçamıza yapışanlar çıktı. Kimler olduğunu biliyorsunuz değil mi? Ya sizin bizim paçamızda ne işiniz var? Biz kaybedince kazanacak olanlar kim? Tabii ki tek parti faşizmi CHP ve DEM. Allah bunlara da akıl, fikir versin diyor, kendi işimize bakıyoruz."

Yepyeni bir Ankara parolasıyla yola çıktıklarını belirten Erdoğan, "Ankara artık ülkemizin değil dünyanın önde gelen savunma sanayi merkezlerinden biri haline dönüştü. Bu iklim diğer sektörleri de ateşliyor" dedi.

Ekonomiyle ilgili Erdoğan, "Enflasyonunu, yılın ikinci yarısından itibaren nasıl düşeceğini hep birlikte izleyeceğiz. Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem