Erdoğan'ı Gaziantep'te karşılamaya gidecek öğrencilere 'eşofman' vaadi

Erdoğan'ı Gaziantep'te karşılamaya gidecek öğrencilere 'eşofman' vaadi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gaziantep ziyareti öncesinde lise ve üniversite öğrencilerine atılan mesajla, Erdoğan'ı karşılamaya gidenlere 'eşofman takımı hediye edileceği' belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Kasım'da Gaziantep'e yapacağı ziyaret nedeniyle, lise ve üniversite öğrencilerine gönderilen mesajda, karşılamaya gidenlere 'eşofman takımı hediye edileceği' ortaya çıktı.

CHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ndeki meclis üyesi Uğur Kalkan, Twitter hesabından, öğrencilere atılan mesajların ekran görüntülerini paylaştı.

Kalkan'ın paylaştığı mesajda öğrencilere gönderilen mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Arkadaşlar cumartesi günü cumhurbaşkanımız Gaziantep’te olacak. Karşılamak için havalimanına gidilecektir. Gaziantep Üniversitesi önünden saat 9:00-9:30 aralığında otobüs kalkacaktır. Katılmak isteyenler aşağıdaki linkle katılım sağlayabilir. Ayrıca katılan arkadaşlarımıza eşofman takımı hediye edilecektir.'

CHP'li Kalkan'ın sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"AKP genel başkanı cumartesi günü Gaziantep’i ziyaret edecek. Bu ziyaret için hummalı bir çalışma var. Oluşturulan WhatsApp grubundan lise 3-4 ve üniversite öğrencileri programa davet ediliyor. Karşılamaya katılan kişilere eşofman takımı da hediye edilecekmiş." (Kısa Dalga)

Politika