Eren Erdem: 'İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir'

Eren Erdem: 'İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Sayın İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir televizyon programında dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, "Sayın İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır" dedi.

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, KRT TV'de yayınlanan, "Gündem Özel" programına konuk oldu. Erdem'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili söyledikleri ise dikkati çekti.

'Kemal Bey'in en başarılı olduğu yer ittifak masası kurabilmek'

Erdem, “CHP'nin, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yerel seçime gitmesi dezavantaj oluşturur mu?” sorusuna, "Kemal Bey'in en başarılı olduğu yer ittifak masası kurabilmek. Yerel seçimde de bunu en iyi yapacak kişi Kemal Bey'dir" karşılığını verdi.

'İmamoğlu İBB'ye aday olursa...'

Erdem, CHP'de değişim çağrılarına ilişkin de, "Sayın İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır. İmamoğlu çok iyi hizmetler yapmıştır" diye konuştu. (Kısa Dalga)

Politika