Erkan Baş'tan Ahmet Şık'ın sözleri sonrası miting çağrısı: Bugün Aydın’da, Yeşil Sol Parti mitinginde bir arada olacağız...

Erkan Baş'tan Ahmet Şık'ın sözleri sonrası miting çağrısı: Bugün Aydın’da, Yeşil Sol Parti mitinginde bir arada olacağız...
TİP Başkanı Erkan Baş, TİP Milletvekili Ahmet Şık’ın HDP ile ilgili sözlerinin ardından yapılan açıklamalardan sonra "Bugün Aydın’da, Yeşil Sol Parti mitinginde bir arada olacağız. Emek ve Özgürlük İttifakımızı omuz omuza güçlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

TİP Başkanı Erkan Baş Yeşil Sol Parti'nin Aydın'da yapacağı mitinge çağrı yaptı.

Baş "Üzüntülerimizi, yaralarımızı kucaklaşarak saracağız" vurgusunun TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın HDP'ye ilişkin sözleri sonrası gelmesi dikkat çekti.

Erkan Baş paylaşımında şunları kaydetti:

"Bugün Aydın’da, Yeşil Sol Parti mitinginde bir arada olacağız. Emek ve Özgürlük İttifakımızı omuz omuza güçlendireceğiz" çağrısında bulunurken " El eleyken güzeliz, yine el ele tutuşacağız. Yine dayanışma ve dostluk şarkıları söyleyeceğiz. Üzüntülerimizi, yaralarımızı kucaklaşarak saracağız. Birlikte direndik, birlikte kazanacağız!"

TİP milletvekili Ahmet Şık'ın seçim çalışmaları sırasında kaydedilen video kaydında “Selahattin (Demirtaş) bugün canımıza okumuş. Güya aynı ittifaktayız. Selahattin’i çıkar HDP’den ortada HDP kalmaz. Bu ülkenin Türk faşisti var. Bir de Kürt faşistiyle uğraşamam" sözleri kriz yaratmıştı. Ahmet Şık ve TİP, video kaydının sosyal medyada ve iktidara yakın televizyonlarda yayınlandıktan sonra HDP ve Kürt halkından özür dilemişlerdi.(Kısa Dalga)

Gündem