Erkan Baş'tan seçim sonrası ilk yorum: Mutlaka kazanacağız

Erkan Baş'tan seçim sonrası ilk yorum: Mutlaka kazanacağız
31 Mart seçimlerinde CHP'nin de desteğini alarak Kocaeli Gebze'den aday olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan baş seçimler sonrası ilk değerlendirmesini yaptı. Baş açıklamasında "CHP ve DEM Parti yönetimleri ile üyelerini de başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

31 Mart Yerel seçimleri sonrası resmi olmayan rakamlara göre Gebze'den aday olan Erkan Baş üçüncü oldu. Erkan Baş X hesabından yaptığı açıklamada CHP ve DEM Parti'yi tebrik ederken mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

Erkan Baş X hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''Mutlaka kazanacağız''

Başta tüm ağır koşullara rağmen yılmayan ve yine hepimize yol açan halkımızı kutluyorum. CHP ve DEM Parti yönetimleri ile üyelerini de başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Türkiye İşçi Partisi olarak seçim sonuçlarını detaylı biçimde değerlendirmeye devam ediyoruz. İlk sonuçlarımızı bugün, kapsamlı bir değerlendirmeyi ise hafta sonu yapılacak Parti Meclisi toplantısı ertesinde paylaşacağız. Ama şunun bilinmesini isterim: TİP başarılarını olduğu kadar başarısızlıklarını da, kazanımlarını olduğu kadar kayıplarını da, amaçlarını olduğu kadar sorunlarını da üstlenmekten ve halkla açıkça paylaşmaktan hiç imtina etmemiştir. Yine böyle olacağından emin olabilirsiniz.

Samandağ ve Hacıbektaş'a teşekkür

Erkan Baş TİP Genel Başkanı olarak partisine geçen 2 ilçe belediyesi başkanlarını ve örgütünü de tebrik etti.

Baş , Oyunu böyle bir seçimde bile Türkiye İşçi Partisi’nden yana kullanan yüz binlerce yurttaşımıza gönülden teşekkür ediyorum. Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm yurttaşlarımızı ise sevgiyle selamlıyor, size layık olmak için daha çok çabalayacağımıza söz veriyorum. Partimize Samandağ ve Hacıbektaş’ta iki belediye başkanlığı armağan eden adaylarımızı ve örgütlerimizi, Türkiye çapında belediye meclisine girme başarısı gösteren onlarca yoldaşımızı, tüm seçim sürecini imkansızlıklara rağmen özveriyle sırtlanan üyelerimizi kutluyor, bundan sonra yürütecekleri halka hizmet çalışmalarında örnek başarılar diliyorum. Mücadele sürüyor, mücadele büyüyor. Biz de hep olduğu gibi bundan sonra da bu mücadelenin tam kalbinde, halkımızın yanı başında olmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz: Mutlaka kazanacağız! '' dedi. (Kısa Dalga)

Gündem