Erkan Baş'tan Van tepkisi: Yeter bu şımarıklığınız, bu küstahlığınız

Erkan Baş'tan Van tepkisi: Yeter bu şımarıklığınız, bu küstahlığınız
Van Büyükşehir Belediyesi seçimlerini farkla kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının geri alınmasına ve mazbatanın seçimi kaybeden AKP adayına verilmesine tepki gösteren Erkan Baş "Yarın parti heyetimizle birlikte Van’da olacağız. Tüm yurttaşlarımızı ve toplumsal muhalefeti ayağa kalkmaya çağırıyorum" dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının geri alınmasına tepki gösterdi.

Erkan Baş, X (Twitter) hesabından yaptığı değerlendirmede şunları dedi:

"Önce 'seçime girmende hukuki bir engel yok' diyeceksin, sonra sandıkta halkın tokatını yiyince kaybettiğin belediyeye mafya gibi çökeceksin… Yeter bu şımarıklığınız, bu küstahlığınız! İstanbul’da olduğunda nasıl direndiysek, Van’da olduğunda da öyle direneceğiz. Çünkü ikisinde de halk iradesine göz koyuyorlar. Yarın parti heyetimizle birlikte Van’da olacağız. Tüm yurttaşlarımızı ve toplumsal muhalefeti ayağa kalkmaya, DEM Partili seçmenin iradesine sahip çıkmaya, sandıkta kazandığımızı AKP’nin yandaş yargısına kaybetmemek için mücadeleye çağırıyorum."

(Kısa Dalga)

Gündem