Ermeni taraftarlar: Kardashian, Türkiye-Ermenistan futbol maçına gelsin

Ermeni taraftarlar: Kardashian, Türkiye-Ermenistan futbol maçına gelsin
Ermenistanlı taraftarlar, Türkiye ile oynanacak maç öncesi Kardashian'ın gelmesini istedi. Kardashian'ın "Büyük takımlar için Kim, tam bir 'kara kedi" ifadesini kullanan taraftarlar "İstanbul'a gönderilsin ki Türkiye maçı kaybetsin" dedi.

Türk Milli Takımı'nın, Ermenistan ile oynayacağı maç öncesi Ermeni taraftarlardan ilginç bir talep geldi.

Sporx'in haberine göre, Ermeni asıllı ABD'li yıldız Kim Kardashian, Arsenal'ın Avrupa Ligi'ndeki Sporting maçını ve PSG'nin Reims ile oynadığı lig maçını tribünden takip etti. İki ekip de Kardashian'ın izlediği maçları kaybetti.

Birçok taraftar, Kardashian'ın izlediği bu maçlar için "Büyük takımlar için Kim, tam bir 'kara kedi" ifadesini kullandı. Bir Ermeni taraftar ise Türkiye ile oynayacakları maç için, "Kardashian Türkiye-Ermenistan maçı için İstanbul'a gönderilsin ki Türkiye maçı kaybetsin" dedi.

2024 Avrupa Şampiyonası eleme turunda Türkiye ile Ermenistan, grubunun ilk maçını 25 Mart'ta oynayacak. İstanbul'da oynanacak ikinci maç ise 8 Eylül 2023'te yapılacak.

'Ermenistanlı seyirciler alınmayacak'

Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada, "Ermenistan maçında, UEFA'nın talebiyle misafir seyircisiz oynama kararı var. Bu yüzden, maça gidemeyen ama kalbi Türkiye için atan tüm taraftarlarımız için hatıra bilet satışlarımız başladı ve tüm gelirler Omuz Omuza kampanyamıza aktarılacak." sözlerini sarf etmişti. (Kısa Dalga)

Spor