Ertuğrul Özkök, Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdi: Sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım

Ertuğrul Özkök, Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdi: Sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım
Eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Sedat Peker'in kendisi ile ilgili iddialarına yanıt verdi.

Sedat Peker, 'Deli Çavuş' adlı hesaptan bugün yaptığı paylaşımlarda Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz’e ve gazeteci Ertuğrul Özkök'e ilişkin iddialarda bulundu.

"PRİM ALIYORDU"

Peker, eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'e ilişkin de ''Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz’le röportaj yapıp yalakalıktan diyordun ya 'Ben size çete denmesine çok üzülüyorum' sen de iyi oku. Bu sahtekar Ertuğrul Özkök var ya, o tarihteki temiz toplum projesinin başında o vardı. O zaman da prim alıyordu, şimdi de prim alıyor'' ifadelerini kullanmıştı.

ÖZKÖK: SADECE AYDIN DOĞAN'DAN PRİM ALDIM

Cumhuriyet'ten Nagihan Yılkın'a konuşan Özkök, "Herkesin beni eleştirme hakkı vardır. Yaptığım mülakat konusunda ailemden de arkadaş grubumdan da eleştiri aldım" ifadelerini kullandı.

Peker'in "bu sahtekar ertuğrul özkök varya, o tarihteki temiz toplum projesinin başında o vardı. O zaman da prim alıyordu, şimdi de prim alıyor" sözlerine yanıt veren Özkök, "75 yıllık hayatımda sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım. Aydın Beyden aldığım primlerin hepsinin vergisi ödenmiş bankaya resmi hesaplardan aktarılmıştır. Yurtdışında hiçbir bankada hesabım yoktur, malım mülküm yoktur" diye konuştu.

Gündem