Esenyurt'ta İYİ Partililere saldırı: 'MHP'li milletvekilleri olayı izledi'

Esenyurt'ta İYİ Partililere saldırı: 'MHP'li milletvekilleri olayı izledi'
İstanbul Esenyurt'ta İYİ Partililer, aralarında MHP'lilerin de olduğu bir grup tarafından saldırıya uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, "MHP'li milletvekillerinin olayı izledikleri" belirtiliyor.

İstanbul Esenyurt'ta İYİ Parti üyelerine ve reklam karavanına, 20-25 kişilik bir grup saldırı düzenlendi. Saldırganların İYİ Partililere "burada karavan açamazsınız" diye saldırdıkları belirtildi.

İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş T24'e verdiği bilgide, "Görgü tanıkları MHP'li milletvekillerinin olayı izlediklerini, herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler" ifadesini kullandı.

"SALDIRGANLAR ARASINDA MHP'LİLER DE VAR"

Olay, saat 16.40 sularında, Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleşti.

İYİ Parti yetkililerinin yaptığı açıklamada saldırganlar arasında, bölgede esnaf ziyareti yapan MHP'li yetkililerin de olduğu belirtildi.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Olayda İYİ Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, durumu diğerine göre daha kötü olan diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "İlçe Başkanımız Hakan Akkuş ve Partililerimiz, konuyla ilgili Emniyet'te işlemlerini sürdürüyor" ifadesine yer verildi.

Politika