Eski AKP milletvekili Turan Çömez'den Erdoğan'a uyarı: Bir gün bu bıçak seni de kesecek

Eski AKP milletvekili Turan Çömez'den Erdoğan'a uyarı: Bir gün bu bıçak seni de kesecek
Eski AKP Milletvekili Turan Çömez, "FETÖ'nün Türkiye'nin başına bela olacağını" hep söylediği belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bir gün bu bıçak seni de kesecek" dediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktoru eski AKP Milletvekili Turan Çömez, Halk TV'de Kayda Geçsin programında gazeteci Şule Aydın ve Timur Soykan'ın sorularını yanıtladı.

"HİÇ AKLIMA GELMEDİ, AÇIK BİRİYDİ"

Timur Soykan'ın "Erdoğan'la birlikte çalıştığınız dönemde Erdoğan'ın böyle bir otoriterleşme eğilimine gireceği, tek adam rejimine neden olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz" sorusuna Çömez, "Hiç aklıma gelmedi. Beraber çalıştığımız dönemde açık biriydi, rahat konuşabiliyordunuz, belki ben rahat konuşabiliyordum" dedi.

"FETÖ'NÜN TÜRKİYE'NİN BAŞINA BELA OLACAĞINI HEP SÖYLEDİM"

Çömez, Soykan'ın beraber çalıştığı dönemde Erdoğan'ın Fethullahçılarla ortaklığına tanıklık edip etmediği sorusuna "Kendi adıma söyleyeyim o grupla hiçbir fotoğraf karesini gösteremezsiniz. Zaten başından beri ciddi bir tartışma içerisine girdik. Benim hedef seçilmemin belli bir nedeni vardı. Birincisi hiçbir ilişkim yok. FETÖ'nün ucunun dışarıda olduğunu ve Türkiye'nin başına bela olacağını hep söyledim" dedi.

"BİR GÜN BU BIÇAK SENİ DE KESECEK"

Çömez, "İngiltere'deyken sürgünde yaşadığım yıllarda Erdoğan'a bir mektup gönderdim. O mektupta şunu söyledim: 'Bugün senin haz etmediğin insanlar bu lanet örgüt tarafından tasfiye ediliyor, zulüm görüyor ve sen bundan mutlu oluyorsun. Fakat şunu unutma bir gün bu bıçak seni de kesecek'" diye konuştu.

Politika