Eski İYİ Partili Adnan Beker, AKP'ye geçiyor musunuz sorusunu yanıtladı: Çok sevdiğim dostlarım var

Eski İYİ Partili Adnan Beker, AKP'ye geçiyor musunuz sorusunu yanıtladı: Çok sevdiğim dostlarım var
Geçtiğimiz hafta istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, hakkında 'AKP'ye geçecek' şeklinde çıkan iddialara yanıt verdi: "AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var. Ötesini Allah bilir. CHP’de kıymetli dostlarım var. Ancak orada siyaset yapmam."

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, AKP'ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e konuşan Adnan Beker, otelde fuhuş' iddiaları hakkında, "Bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Sayın Akşener’in işaret ettiği kişinin Adnan Beker'le ne ilgisi var? Keşke bu açıklamaları bu iğrenç iftiralar tarafıma atılmadan ailemi sevdiklerimi üzmeden yapsalardı ben de konuşmasaydım. Ben Sayın Akşener'in şu an yanında olanlar yanında değilken yanındaydım. Yola çıktığında yanında ilk olanlardan biri bendim. Bugün emeği olmadan makam sahibi olanlar hakkımızda konuşuyorlar. Bizim Ankara’da nasıl bir çalışma yaptığımızı başta Ankara olmak üzere Türkiye biliyor" dedi.

'AK Parti'de dostlarım var'

Gürel'in "Hakkınızda AK Parti'ye geçebileceği yönünde iddialar var, şimdi ne yapacaksınız?" sorusuna ise Beker "AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var. Ötesini Allah bilir. CHP’de de kıymetli dostlarım var. Ancak orada siyaset yapmam" yanıtını verdi. (Kısa Dalga)

Gündem