Eski sevgilisini kaçırıp darp eden erkek, ikinci kez gözaltına alınıp tutuklandı

Eski sevgilisini kaçırıp darp eden erkek, ikinci kez gözaltına alınıp tutuklandı
Ankara'da eski kız arkadaşını kaçırıp tehdit eden, şiddet uygulayan ve cinsel saldırıda bulunan Burak E. tutuklandı. Aracında Cumhurbaşkanlığı forslu giriş kartı ve AKP amblemi olan Burak E., daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Aracında Cumhurbaşkanlığı forslu giriş kartı ve 'AK Parti' amblemi olan Burak E., eski kız arkadaşına yönelik şiddet ve cinsel saldırı suçundan tutuklandı.

Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki A.G, eski erkek arkadaşı Burak E. tarafından 12 Haziran günü kaçırılarak, Ankara Gökler Köyü’ndeki bağ evine götürülmüştü. 32 yaşındaki Burak E., A.G.’yi saatlerce dövmüş, cinsel saldırıda bulunmuştu.

Birgün’de yer alan habere göre, A.G. bağ evinden kaçtığı sırada Burak E. peşinden gidip aracı üzerine sürmüş ve bileğinde çatlak oluşan genç kadını bağ evine sürükleyerek götürmüştü. Genç kadına şiddet uygulamaya devam eden Burak E, ayrıca kafasına ruhsatsız tüfeği dayayarak öldürmekle tehdit etmişti.

Burak E’nin. babasının Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan emekli, annesinin ise Külliye’de memur olduğunu anlatıp “Bana hiçbir şey olmaz” dediği iddia edilmişti.

A.G., 13 Haziran sabahı saldırgan tarafından saklanan cep telefonunu bulup jandarmadan yardım istemesiyle kurtulabildi. Kapıyı kırarak eve giren jandarma, bir gözü tamamen şişmiş, yürüyemeyen A.G. ile karşılaşmıştı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken, Burak E. gözaltına alınmıştı.

Önce serbest bırakıldı

A.G.’nin vücudunda çok sayıda darp izi, ağır yaralar olmasına, 3 gün hastanede yatmasına karşın Burak E. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

A.G. avukatı Ece Çam’ın yönlendirmesiyle çektiği videoda Burak E.’nin serbest bırakılmasına isyan etmişti. Gözü mor ve şişken çektiği videoda siyasi gücü olan ve “Bana bir şey olmaz” diyen saldırganın haklı çıkmasına isyan etmişti.

Olayın basında yer alması üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hukuk birimi de yargı sürecini takip etti. Bakanlık yetkilileri A.G. ile temas kurdu. A.G.’nin olaydan bir saat sonra henüz şoku atlamamışken hastanede alınan ifadesinde eksikler vardı. Savcılıkta yeniden ifade verdi. Burak E. tekrar gözaltına alındı ve Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. (Kısa Dalga)

Kadın