Eylem Tok'un oğlunun, kaza alanını çektiği görüntüler ortaya çıktı

Kaza yapıp birinin ölümüne neden olduktan sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok'un oğlunun kaza yaptıktan sonra, kaza alanını çektiği görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart günü Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kaza Türkiye'nin gündemine yerleşti. Ehliyetsiz araç kullanırken Murat Aci'nin ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile önce Mısır'a, oradan ABD'ye kaçan 17 yaşındaki T. C.'nin kazadan sonra, kaza yerini görüntülediği ortaya çıktı.

Yaralılara yardım etmek yerine video çekmişler

Kaza anının hemen akabinde çekilen videoda, olaya karışan bir çocuğun T.C.'nin arabasının halini görüntülerken küfür ettiği videonun sonunda elinde telefonla T. C. gözüküyor.

Görüntüleri çeken arkadaş grubunun yaralılara yardım etmek yerine bunu sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıktı.

Görüntüler küfürlü paylaşılırken, videodaki bir kişinin "Vallahi hiçbir şey hatırlamıyorum ya" dediği duyuluyor.

Ne olmuştu?

İstanbul-Eyüpsultan’da 1 Mart Cuma akşamı seyir halindeki üç ATV aracından biri arızalandı. ATV sürücüleri yol kenarına çekilen araç tamir etmeye çalıştı. Oğuz Murat Acı, ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem aldı. Diğer kişiler ise arızalanan motorla ilgilendi. Bu sırada aynı yönde ilerleyen sürücü koltuğunda oturan 18 yaşından küçük T.C.’nin bulunduğu araç, üç ATV’ye çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı öldü.

Kazanın ardından sürücü T.C.’nin olay yerine gelen annesi yazar Eylem Tok’un aracıyla uzaklaştığı belirlendi. T.C.’nin, annesi Tok ile saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na gittiği ve 04.30 sıralarında Mısır’a uçtuğu tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı, Başsavcılık, kırmızı bülten çıkarılmasına yönelik Adalet Bakanlığı’na yazı gönderdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, T.C. ile annesi Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildiğini, 2 Mart’ta uçakla Mısır’a giden iki şüphelinin Türkiye’ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini ve şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edildiğini söyledi. (Kısa Dalga)

Gündem