Ezgi Mola'dan destek verenlere teşekkür: "Bizi sevgi kurtaracak"

Ezgi Mola'dan destek verenlere teşekkür: "Bizi sevgi kurtaracak"
Batman'da cinsel saldırı sanığı Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola'ya sosyal medyada yüzlerce kişiden "Yalnız değilsin" mesajıyla destek geldi. Mola kendisine destek verenlere "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar" diyerek teşekkür etti.
Oyuncu Ezgi Mola hakkında İpek Er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. İddianame, Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

TIKLAYIN/
Ezgi Mola'ya destek yağdı: "Yalnız değilsin"

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, Batman'ın Beşiri ilçesinde İpek Er'e tecavüz ederek intihara sürükleyen uzman çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği  iddiasıyla açılan davaya tepki yağdı.Aralarında kamuoyunun tanıdığı oyuncu ve müzisyenlerin de olduğu yüzlerce kişi Mola'ya destek mesajları paylaştı.

Mola gelen desteklere twitter hesabından yaptığı şu paylaşımla teşekkür etti: "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak"


TIKLAYIN/
Oyuncu Ezgi Mola hakkında cinsel saldırı sanığı Musa Orhan'a hakaret ettiği iddiasıyla dava


Mola, 20 Ağustos 2020'de sanal medya hesabından "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" paylaşımı yapmıştı.


Gündem