Fahrettin Altun'dan memur olduğunu hatırlatan Bekaroğlu'na cevap

Fahrettin Altun'dan memur olduğunu hatırlatan Bekaroğlu'na cevap
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun hazırladığı yasa teklifiyle ilgili "Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın"CHP, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun'u susturmak için kanun teklifi hazırladı. İletişim Başkanı'na 'İletişim kurma' diyorlar. Yalanları, iftiraları ve algı operasyonları ellerinde patlayınca deliriyorlar. Hazırladıkları teklif, İletişim Başkanımızın başarısının tescilidir" şeklindeki paylaşımına Twitter'dan yanıt verdi.

Özalan'ın tweet'ini alıntılayan Altun, "Sayın vekilim, hakikate gönül vermiş milyonlarca insanımızla birlikte siz de biz de bunların tüm yalanlarını, iftiralarını ve 5. kol faaliyetlerini her fırsatta yüzlerine vuracağız. Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında şunları söylemişti: ""Fahrettin Altun, sabah akşam siyasetçilere laf yetiştiriyor, dalga geçiyor, hakaret ediyor. Fahrettin Altun, sen devlet memurusun. Devlet memurusun ve Devlet Memurları Kanunu'na uymak durumundasın. Fahrettin sen de dur yasa teklifi bu."


Gündem