Faruk Köylüoğlu Mansur Yavaş'ın 'Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur' dediğini söyledi

Faruk Köylüoğlu Mansur Yavaş'ın 'Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur' dediğini söyledi
Ankara'da kampanya sürecinde Mansur Yavaş'la beraber çalışacaklarını ifade eden Faruk Köylüoğlu, Yavaş'ın hayırlı olsun ziyaretinde 'Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur' dediğini söyledi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, gazetecilerle bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Faruk Köylüoğlu, Ankara Masası'nın "Kampanya sürecinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ortak hareket edecek misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Bizim Mansur Bey’le dostluğumuz söz konusu o ayrı, hemşehrimiz. Kazandığı belediye başkanlığı sürecinde de partimizin çok ciddi hizmetleri ve destekleri oldu. Hatta biz, ilk etapta cumhurbaşkanı adayı bile olabilir diye söylemiştik. Kendisini her yere layık görüyoruz. Tabii birlikte çalışacağız, Ankara’da özellikle çalışacağız. Kendisi bize hayırlı olsun ziyaretine geldi. Orada da kendi ifadeleri var. ‘Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur’ dedi. Bizim hedefimiz belli. Birinci parti olmak, Ankara’da çok iyi gidiyoruz. Çok da iyi olacağız. Temayül yoklamamızla da halkın, istediği liyakatli şaibesiz donanımlı adayları belirleyeceğiz. Hem Ankara’da hem Türkiye’de ciddi bir ivme yakalayacağız."

(Kısa Dalga)

Ekonomi