Fatih Altaylı Kızılay Başkanı Kınık'a seslendi: 'Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun'

Fatih Altaylı Kızılay Başkanı Kınık'a seslendi: 'Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun'
Fatih Altaylı, sosyal medyada kendisini istifaya davet edenlerle tartışan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a "Araziye uy da utanma duygun varmış gibi yap. Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun. Yanılıyorsun koçum" diyerek seslendi.

Gazeteci Fatih Altaylı, deprem bölgesinde Kızılay'ın çadır ve gıda satması nedeniyle gündeme gelen ve sosyal medyada bu yüzden kendisini istifaya davet edenlerle tartışan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a seslendi.

Kerem Kınık'a "Laf ebeliği ile üste çıkmaya çalışma" diyen Altaylı "Araziye uy da utanma duygun varmış gibi yap. Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun. Yanılıyorsun koçum" ifadelerini kullandı.

'Yakınlarına çoklar sağlayan tipik bir nepotiksin'

Altaylı'nın söz konusu paylaşımı şöyle:

"Kerem Kınık. Laf ebeliği ile üste çıkmaya çalışma. Senin nasıl biri olduğunu tüm ülke gördü. Yakınlarına çoklar sağlayan tipik bir nepotiksin. Araziye uy da utanma duygun barmış gibi yap. Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun. Yanılıyorsun koçum"

altayli.jpg

Gündem