Fatih Altaylı yazdı: AKP'de Ankara Büyükşehir Belediyesi için Hulusi Akar konuşuluyor

Fatih Altaylı yazdı: AKP'de Ankara Büyükşehir Belediyesi için Hulusi Akar konuşuluyor
Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde yerel seçimlerde AKP'nin Ankara'daki planını yazdı.

Gazeteci Fatih Altaylı, internet sitesinde "AK Parti’den Ankara sürprizi" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı. Altaylı bu yazısında AKP'nin yerel seçimlerdeki Ankara planını anlattı. Altaylı AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşündüğünü belirtti.

'Her gün yeni dedikodular geliyor'

Altaylı, "Yerel seçimlere 8 ay kala CHP kendi olası adaylarını paramparça etmekle meşgulken, iktidar partisi bu zafiyetten nasıl yararlanacağının hesapları içinde. Ve AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor" ifadelerini kullandı.

'Olur olmaz bilemem. Ama konuşulduğunu biliyorum'

Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Yerel seçimlere 8 ay kala CHP kendi olası adaylarını paramparça etmekle meşgulken, iktidar partisi bu zafiyetten nasıl yararlanacağının hesapları içinde. Ve AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor. Bunlar arasında en şaşırtıcı olan dün kulağıma fısıldandı. AK Parti Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmayı planlıyor. Bu isim sizi de şaşırtabilir.

Parti içi dedikodulara göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşünüyormuş. Olur olmaz bilemem. Ama konuşulduğunu biliyorum. (Kısa Dalga)

Politika