Fatih Altaylı'dan Nagehan Alçı paylaşımı: Sevilmediği bölgedeki halini merak ederim

Fatih Altaylı'dan Nagehan Alçı paylaşımı: Sevilmediği bölgedeki halini merak ederim
İBB, Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine davet edilen Nagehan Alçı için "Bölgede sevilen bir kişi" ifadesini kullandı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, aynı kurumda çalışan Nagehan Alçı'nın Karadeniz gezisi sırasında bir dükkandan kovulduğunu hatırlattı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine davet edilmesi üzerine başlayan tartışmaya gazeteci Fatih Altaylı da katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Nagehan Alçı'nın geziye neden davet edildiğini şöyle açıklamıştı: "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz."

Fatih Altaylı ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada gezi sırasında bir dükkana girip Che Guavera'nın fotoğrafını çekmeye çalışan Nagehan Alçı'nın, esnaf tarafından dükkandan kovulduğunu hatırlatarak "Sevildiği bölgede esnafın dükkana sokmadığı fotoğraf çekmesine izin vermeyip kovduğu kişinin sevilmediğini bölgedeki halini çok merak ederim" dedi.

Gündem