Fatih Erbakan 'Herkesi kucaklamaya geldik' dedi, LGBTİ+'ları hedef gösterdi

Fatih Erbakan 'Herkesi kucaklamaya geldik' dedi, LGBTİ+'ları hedef gösterdi
Fatih Erbakan Urfa'da yaptığı basın toplantısında Milli Görüş zihniyetiyle dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin her kesimden insanı kucaklamaya geldiklerini söyleyip şöyle devam etti: "Bu LGBT sapkınlığına ecdat yadigarı, İslam’a bin sene bayraktarlık etmiş bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz."

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Milli Görüş zihniyetiyle dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin her kesimden insanı kucaklamaya geldiklerini belirten Erbakan şunları söyledi:

“Erbakan Hocamız insanımızı Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Şii, Sünni diye ayırmadı. Hatta ve hatta ‘Müslüman mı değil mi’ diye de bakmadı. 7 milyar insanın saadet ve selameti için çalıştı. Erbakan Hocamız, insanımıza bakarken, ‘İnsanımızın geçim derdi var mı, huzur ve barışı var mı, adaletli muamele görüyor mu’ diye bakmış, kutuplaşmaya, ayrımcılığa, bölgeciliğe, ırkçılığa karşı siyasi hayatı boyunca en sert şekilde karşı çıkmış ve mücadele etmiştir."

Erbakan daha sonra LGBTİ+ bireyleri hedef göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Aile toplumun sigortasıdır. Ailenin ortadan kalkması demek her türlü felaketin gelmesi demektir. Uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması ve kullanım yaşının düşmesi çok büyük bir problem. Gençler uyuşturucunun pençesinde. Deizm, ateizm gibi felaketler gençler arasında almış başını gidiyor. Aynı zamanda da LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor. Cinsiyetsiz ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına ecdat yadigarı, İslam’a bin sene bayraktarlık etmiş bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz. Para kaybedebilirsiniz tekrar kazanılır ancak bir nesli kaybederseniz bir daha geri getirebilmeniz mümkün olmaz." (DHA)

Politika