Fazıl Say: Önümde 'Avcı' adındaki şiir; nasıl bestelerim diye düşünüyorum...

Fazıl Say: Önümde 'Avcı' adındaki şiir; nasıl bestelerim diye düşünüyorum...
Sanatçı Fazıl Say "Önümde 'Avcı' adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için" dedi ve besteyi 2023 yılına kadın şairler projesine yetiştireceğini ifade etti.
Sanatçı Fazıl Say, Sezen Aksu'nun kendisine yönelik tehdit ve hedef göstermelere cevaben kaleme aldığı "Avcı" şiirini besteleyeceğini açıkladı. 

Say, Twitter'dan paylaştığı mesajında şöyle dedi:

"Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde “Avcı” adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, Şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için.

Bir 'kadın şairler' projemden bahsetmiştim. 2023’e yetiştireceğim. Gülten Akın, Birhan Keskin, Nilgün Marmara, Gonca Özmen, Lale Müldür ve daha pek çok şair, genç şairler de var, 15. Yüzyıldan Zeynep Hatun da var. Elbetteki Sezen Aksu da var. Ve bence en anlamlı şiiri.. Çalışmaya."


TIKLAYIN - Sezen Aksu'nun "Avcı"sı onlarca dile çevrilip sosyal medyada paylaşıldı

TIKLAYIN - Sezen Aksu'dan açıklama: "Konu ben değilim, konu memleket.. Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim"




Gündem