Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo ile anlaştı iddiası

Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo ile anlaştı iddiası
Fenerbahçe'nin Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Kulüp yetkililerinin ise iddianın Ali Koç aleyhine ortaya atıldığını söylediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından olan Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlamaya çalıştığı belirtildi.

Ajansspor'un haberine göre, Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus vatandaşı Ronaldo ile görüşerek transfer için ikna etti. Haberde, iki tarafın prensip olarak anlaştığı belirtildi. Ücrete dair son pürüzlerin giderilmesiyle transferin açıklanacağı kaydedildi.

ON BİNLERCE TWEET ATILDI, TOKEN'LARIN DEĞERİ ARTTI

İddia kısa sürede günün en çok tartışılan konusu haline geldi. Ronaldo ve Fenerbahçe hakkında 154 bini aşkın tweet atıldı. Ayrıca gün içinde Fenerbahçe token'larının değeri de yüzde 20 arttı. Ancak Fenerbahçe yöneticilerinin iddiayı yalanladığı belirtildi.

'ALİ KOÇ BAŞARISIZ OLDU DEDİRTMEK İÇİN UYDURULDU'

Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçeli yetkililer "Böyle bir şey söz konusu değil. Ronaldo ile kesinlikle bir ilgimiz yok. Bunlar kasıtlı olarak çıkarılan, 'Ali Koç transferde yine başarısız oldu' dedirtmek için uydurulan dedikodu ve senaryolar" ifadelerini kullandı.

Yeniden döndüğü Manchester United'ta eski günlerine dönemeyen Cristiano Ronaldo'nun adı Barcelona ile de anılıyor.

Ronaldo, 8 milyonu performansa bağlı olmak şartıyla United ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme çerçevesinde toplam 23 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza atmıştı.

Spor