Fenerbahçe gündemi: Djiku'dan açıklamalar... Ludogorets maçında Yusuf Akçiçek göreve... Szalai dönmek istiyor

Fenerbahçe gündemi: Djiku'dan açıklamalar... Ludogorets maçında Yusuf Akçiçek göreve... Szalai dönmek istiyor
Fenerbahçenin gündemi stoper sıkıntısı olmaya devam ediyor. Yarın oynanacak olan Ludogorets maçında için ise İsmail Kartal'ın 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek'e görev verilebileceği konuşuluyor. Transfer döneminde ise yeni stoperler takıma ekleneceği belirtilirken, sürpriz bir isim, sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Attila Szalai'nin dönmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, Fransa’nın RMC Sport kanalına açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe’ye transferim, düşünülmüş ve planlanmış bir karardı" diyen Djiku "Hem Fransa hem de Avrupa’nın diğer takımlarından teklifler aldım fakat Avrupa kupalarında tekrardan oynamak istiyordum" dedi.

Alexander Djiku: "Fenerbahçe kararımdan dolayı mutluyum"

Fenerbahçe’nin projesinin kendisini etkilediğini söyleyen Ganalı yıldız "Büyük transferler yaptılar. Tekrar şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyorlar. Menajerim ve aynı zamanda ağabeyim ve ailemle bu kararı verdik. Bu kararı aldığımızdan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Tadic ve Fred’e övgü

Fenerbahçe’de Tadic ve Fred’in en beğendiği iki isim olduğunu kaydeden Djiku, "Tadic’in inanılmaz bir ayağı var. Fred ise topla defansif ve ofansif açıdan büyük fark oluşturuyor. Takımda çok kaliteli isimler ve iyi bir rekabet var" diye konuştu.

Fenerbahçe’de stoperde ilk aday 17’li Yusuf Akçiçek

Fenerbahçe, yarın Ludogorets ile deplasmanda oynayacağı UEFA Konferans Ligi maçı için bugün Bularistan’a gidiyor.

Teknik direktör İsmail Kartal yarınki Ludogorets maçı 11’ini şekillendirdi.

Becao, Djiku ve Serdar Azizin sakatlığı, Samet Akaydın’ın da UEFA listesinde yer almaması nedeniyle Oosterwolde, Ludogorets karsısında sol stoperde görev yapacak, esas mevkisi sol bek olan Hollandalı oyuncunun partneri ise 17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek’in olması bekleniyor, ikinci stoper için diğer alternatifler ise Crespo ya da İsmail.

Attila Szalai dönmek istiyor

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre sezon başında bonservisiyle ayrılan yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takıma geri dönmek istiyor..

Fenerbahçe'nin sezon başında 12 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Hoffenheim'e sattığı Attila Szalai'nin menajerlik şirketi Rogon'un temsilcisi, sarı lacivertlilere mesaj yolladı. (Kısa Dalga)

Spor