Fenerbahçe gündemi: Transfer sürprizi, Szalai geri mi dönüyor?... Rekor forma satışı

Fenerbahçe gündemi: Transfer sürprizi, Szalai geri mi dönüyor?... Rekor forma satışı
Ara transfer döneminde en az bir stoper takviyesi yapacak olan Fenerbahçe'ye Attila Szalai'nin menajerinden sürpriz bir öneri geldi. Ayrıca Fenerbahçe 150 günde 300 bin forma satışı yaptı.

Fenerbahçe'nin 12.3 milyon Euro'ya sezon başında Hoffenheim'a sattığı Attila Szalai, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Alman temsilcisi de Szalai'yi satın alma opsiyonu koyarak kiralamak istiyor.

"Szalai'yi geri ister misiniz?"

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'nin stoper arayışlarını fırsat bilen menajerler ise deneyimli sol stoperi eski takımına önermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin planı

İstanbul'u çok seven Szalai'nin bu transfere sıcak bakacağı öğrenilirken Fenerbahçe, oyuncunun formsuz oluşu sebebiyle kiralama bedeli olmadan veya çok düşük bir ücretle teklif yapmayı planlıyor.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, Serdar Aziz ve Luan Peres ile de yollarını ayırmak istiyor. Gelen her teklif değerlendirilmeye alınacak.

Forma satış rekoru: Fenerbahçe’de 150 günde 300 bin forma satışı

Fenerbahçe’de, forma satışında yeni bir rekora ulaşıldı. Kulüp, son 150 günde 300 bin forma sattığını duyurdu. Önceki sezon ise aynı miktarı elde etmek 250 gün sürmüştü. Bu rekor, Fenerbahçe taraftarlarının yeni sezon formalarına büyük ilgi göstermesiyle saha dışında gerçekleşti. (Kısa Dalga)

Spor