Fenerbahçe, hem Zajc'la yeni sözleşmeyi hem milli yıldızın transferini açıkladı

Fenerbahçe, hem Zajc'la yeni sözleşmeyi hem milli yıldızın transferini açıkladı
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini resmen duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Öte yandan sarı-lacivertliler Miha Zajc ile 3 yıllık yeni kontrata imza atıldığını da duyurdu.

Yeni sezonun Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Mert Müldür'ü resmen açıkladı.

Mert Müldür'ün bonservisini alan Fenerbahçe, milli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.

Çok gururlandım ve onurlandım

Kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı attıktan sonra açıklamalar yapan Mert Müldür, "Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulamayan Mert Müldür, Serie A'da 2, İtalya Kupası'nda ise 1 maçta görev alabilmişti.

34913bed02454931a04ecd19d7ae551c.jpg

Zajc'la 3 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Sloven orta saha Miha Zajc ile de yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekip, sözleşmesi sona eren Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sloven futbolcu için kulüpte yapılan imza törenine yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco da katıldı. 29 yaşındaki futbolcu, 2025-2026 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe forması giyecek.

Spor