Fenerbahçe ile Galatasaray 'hakem' düellosuna girişti

Fenerbahçe ile Galatasaray 'hakem' düellosuna girişti
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe sosyal medyada bir kez daha karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğunu ezeli rakibi Galatasaray'a bıraktı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray kulübünün, Fenerbahçe lehine çalınan penaltı kararı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın bu paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla Futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; 'Kişi kendinden bilir işi…'

Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK." (Kısa Dalga)

Spor