Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'gitmez böyle' dedi: Hakemler arasında İzmir gruplaşması var

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'gitmez böyle' dedi: Hakemler arasında İzmir gruplaşması var
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalar yaptı. Ali Koç hakem hataları hakkındaki açıklamasında; "7 haftada çok garip pozisyonlar yaşadık. Neredeyse her maçta skora etki edecek hatalar yaşadık. Bazı yabancı oyuncularımız, özellikle tecrübeliler hayretler içindeler. Buna rağmen hocamız ve oyuncularımız saha dışıyla hiç ilgilenmediler, onlarla biz ilgileneceğiz." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında gazeteci ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı. Koç, açıklamalarında Süper Lig’de yaşanan hakem hatalarına da değindi.

Koç hakem camiasında ‘İzmir gruplaşması’nın olduğunu söyledi.

“Gitmez böyle”

Koç “Türk takımları neden Avrupa maçlarından şikayet etmiyor? Bırakın şikayet etmeyi, ‘Hakemler ne kadar iyi niyetli’ diyoruz. Sadece Fenerbahçe değil, birçok takım şikayet ediyor. Belki de bütün sezonda yaşanacak hataları, ilk 7 haftada yaşadık. Bunu anlamak çok güç. Biz niye hakemi de yenmek zorunda olalım? Bizim kötü oynadığımız günler de olacak, orada mı cezasını çekelim? Her şey değişiyor ama bize karşı olan yaklaşım değişmiyor. Bu sistematik, TFF ve MHK üstü bir şey de olabilir. Bir tane başkan utanmadan ‘Siz sol bek alamadınız’ diyecek şekilde hakemleri korudu! Sayın Mehmet Büyükekşi ne yapacak? Kolayı mı seçecek, yoksa bu iş böyle gitmez diye kafa mı koparacak? Gitmez böyle!” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem