Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Hedefimiz finale kadar gitmek

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Hedefimiz finale kadar gitmek
Spartak Trnava maçından sonra açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bizim buradaki hedefimiz finale kadar gitmek hatta kupayı bile kazanmak." dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6'ncı ve son maçında sahasında ağırladığı Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Bu akşamki maça çok iyi hazırlandık"

Karşılaşmayı değerlendiren İsmail Kartal, "Bu akşamki maça ekibimizle çok iyi hazırlandık. Maçı kazandığımız zaman gruptan çıkacağımızı biliyorduk. Ama bizim sloganımız lider çıkmaktı. Baştan sonra üstün oynadığımız maçı güzel gollerle kazandık ve gruptan lider çıkmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

"Hedefimiz finale gitmek"

Takımın, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki hedeflerine dair ise Kartal, şunları söyledi:

"Bizim buradaki hedefimiz finale kadar gitmek hatta kupayı bile kazanmak. Başarabilir miyiz, başaramaz mıyız ? Zaman gösterecek. İnşallah başarırız. Avrupa'dan kupa kazanarak Fenerbahçe müzesine getirmek istiyoruz."

"Takım performansından memnunuz"

Takım performansından oldukça memnun olduğunu aktaran Kartal, "Bu performansı güzel ve başarılı olarak değerlendiriyorum. Hem ligde liderliğimiz sürüyor hem de Avrupa'da lider olarak çıkmak güzel bir şey. Her maç gelişerek devam ediyoruz. Bu akşam da lider olarak çıkmak bizi mutlu etti. Şubat'ı pas geçip, Mart ayında maç oynayacağız. Takım performansından oldukça memnunuz." ifadelerini kullandı.

"Eleştiri objektif ve adaletli olmalı"

İsmail Kartal, 6-1 mağlup oldukları Nordsjaelland maçına dair eleştirilerle ilgili ise şunları söyledi:

"Eleştiri tabii ki olur. Ama eleştiri objektif ve adaletli olmalı. Ama bizim oradaki elimizin ne kadar zayıf olduğunu biliyoruz. Bu bahane edilmeyecek de ne edilecek. Biz 14-15 kişi gittik. İlk defa suni çimde oynadık o akşam ve çok soğuk havada mücadele ettik. Sahaya çıkan takımda mevkisinin oyuncuları olmadan biz maça çıktık. 6-1'lik skor kabul edilebilir değil ama gerçekleri de bilmek lazım. Biz o takımı burada 3-1 yendik. 6-7-8 olabilirdi. Kendi işimize bakıyoruz. Böyle de devam edecek." (DHA)

Spor