Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde
Daha önce 3-0 yendiği Union Saint-Gilloise'a rövanş maçında 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, ilk maçı 3-0 kazandığı için çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda, 3-0 kazandığı maçın rövanşında, Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını konuk etti.

Fenerbahçe sahaya İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Kent ve Batshuayi'yle çıktı.

Union Saint-Gilloise ise Lindner, Terho, Castro-Montes, Vanhoutte, Machida, Lapoussin, Amani, Rasmussen, Sadiki, Nilsson ve Eckert 11'iyle maça başladı.

Fenerbahçe, 18. dakikada Osayi-Samuel'le topu ağlara gönderdi. Fakat ofsayt nedeniyle gol geçerlilik kazanmadı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Union Saint-Gilloise 68. dakikada Rasmussen'in golüyle öne geçti.

Mücadeleyi Union Saint-Gilloise 1-0 kazandı. İlk maçtan 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise karşılaşmasını UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de takip etti.

Bugün gündüz saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) ziyaret ederek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt'le bir araya gelen Aleksander Ceferin​​​​​​​, mücadeleye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la birlikte geldi. (Kısa Dalga)

Spor