Fenerbahçe'de kritik Jorge Jesus - Ali Koç toplantısı: Ayrılık gündeme gelmedi

Fenerbahçe'de kritik Jorge Jesus - Ali Koç toplantısı: Ayrılık gündeme gelmedi
Fenerbahçe’de dün hareketli saatler yaşandı. Başkan Ali Koç, önceki gece ülkesine gitmeye hazırlanan Jorge Jesus’u arayarak dün için kulüp binasına gelmesini istedi. Saat 15.00’te başlayan toplantıda Giresunspor maçındaki kötü futbol ve yaşanan kayıp masaya yatırıldı.

Sarı-Lacivertliler, Giresunspor karşısında 1-1’lik beraberlikle çok kritik 2 puan bıraktı. Bu beklenmedik sonuç sonrası dün Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşandı.

Jorge Jesus’un maçın ardından geç saatlerde ülkesi Portekiz’e gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Ancak Başkan Ali Koç’un, gece teknik direktör Jorge Jesus’a ulaşarak dün için kendisini stattaki kulüp binasına çağırdığı kaydedildi.

İkili arasındaki toplantı saat 15.00’te başladı. Başkan Koç’un, bu kadar kritik bir dönemde Giresunspor maçında takımın ortaya koyduğu kötü futbolun nedenlerini sorduğu öğrenildi.

Detaylı rapor istedi

Fanatik'in haberine göre Ali Koç’un ayrıca geçmişe dönük olarak da Beşiktaş derbisi ve İstanbulspor karşılaşmalarını da hatırlatarak Portekizli teknik adamdan kadroyla ilgili detaylı bir rapor istediği kaydedildi.

İkilinin, sezonun kalan bölümü için neler yapılabileceğini, her maç için galibiyet primi belirlemeyi konuştukları öne sürüldü.

Yaşanan kritik puan kaybına rağmen Ali Koç’un, Jorge Jesus’la yolları ayırma gibi düşüncesi olmadığı ve bunun gündeme gelmediği de öğrenildi. (Kısa Dalga)

Gündem