Fenerbahçe'deki son gelişmeler: İsmail Kartal'ın raporu, Dzeko'nun özürü, Krunic hamlesi ve tarihindeki ilk İskoç adayı...

Fenerbahçe'deki son gelişmeler: İsmail Kartal'ın raporu, Dzeko'nun özürü, Krunic hamlesi ve tarihindeki ilk İskoç adayı...
Fenerbahçe milli araya lider girerek derin bir nefes aldı. Takımdaki kritik oyuncuların sakatlığı son 3 maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti unutturdu. Son maçtan sonra oyundan çıkarkenyaptı hareketlerden dolayı Dzeko'nun özür dilediği ortay çıktı. İsmail Kartal'ın devre arası raporu de şekillenirken, transfer için de iki ismin adı konuşuluyor.

Fenerbahçe mili araya lider girerek, sakatlıkların çok olduğu bir dönemi en az kayıpla atlamış gözüküyor.

Son maçtan sonra kulüpteki bazı oyunculara tepkiler yükselirken, İsmail Kartal'ın da planları şekillenmeye başladı.

Edin Dzeko, İsmail Kartal’dan özür diledi

Fenerbahçe’de Edin Dzeko, Adana Demirspor maçında oyundan çıkarken gösterdiği reaksiyon için İsmail Kartal’dan özür diledi.

Dönüş uçağında İsmail Kartal’ın yanına oturan Boşnak futbolcu, "Ben o an kaçırdığım goller için kendime kızdım. Ayrıca tüm kariyer görüntülerime tek tek bakarsanız benim her oynadığım takımda oyundan alındığımda sinirli oluğumu görürsünüz. Bu benim hırsım ve oynama isteğimdir. Size yönelik en ufak bir saygısızlık zihnimden dahi geçmedi. Hareketlerim yanlış anlaşıldıysa çok özür dilerim" dedi.

Yönetime rapor

Takvim'de yer alan habere göre Süper Lig’in 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalmasına karşın averajla liderlik koltuğunun sahibi olan Fenerbahçe’de teknik patron İsmail Kartal milli ara öncesi yönetime rapor verdi.

Rapor hem oyuncu performansı hem de transfer taleplerini içeriyor.

Kartal’ın raporunda Joshua King’in kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla sakatlandığı ve bu yüzden yeterli katkının alınamadığı, Ryan Kent’in performansının ise beklentilerin altında kaldığı belirtildi.

İsmail Kartal, eğer bu iki oyuncu satılırsa devre arasında takıma bir kanat bir de stoper takviyesinin yapılmasını istedi.

Bunun yanında Miha Zajc ve Miguel Crespo’nun da beklentilerin altında olduğu raporda yer aldı.

6-8 numara şart...

Bu iki oyuncudan birisi devre arasında gönderilebilirse hem İsmail Yüksek’i hem de Fred’i yedekleyebilecek 6-8 oynayabilen kaliteli bir transfer talebi de yine raporda yer aldı.

Fenerbahçe’den yeniden Krunic hamlesi!

Sporx'in haberine göre Fenerbahçe, yaz döneminde Rade Krunic için çok uğraşmış ancak Milan’ın teknik patronunun satışa onay vermemesi nedeniyle transfer rafa kaldırılmıştı.

Ancak Fenerbahçe’nin gözdesi ile İtalyan deviyle sözleşme yenileme görüşmelerinin tıkanması, Sarı-Lacivertliler’in iştahını yeniden kabarttı.

Fenerbahçe’den sürpriz transfer hamlesi!

Haber7'nin aktardığına göre İngiliz basınının haberlerinde sarı - lacivertliler, Premier Lig ekibi Nottingham Forest’ta forma giyen Scott McKenna’yı gündemine aldı.

Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için kısa süre içinde resmi görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Tarihte bir ilk olacak

Öte yandan Kanarya’nın McKenna transferini gerçekleştirmesi halinde kulüp tarihindeki ilk İskoç futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

Bu sezon Nottingham Forest formasıyla 5 resmi maça çıkan McKenna, 417 dakika süre aldı. (Kısa Dalga)

Gündem