Fenerbahçe'den Galatasaray'a 'iftira' cevabı: Karanlık, derin lobilerinizle savaşacağız

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 'iftira' cevabı: Karanlık, derin lobilerinizle savaşacağız
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki polemik sürüyor. "İftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz" diyen Galatasaray'a Fenerbahçe'den "Saha içinde ve dışında karanlık, derin lobilerinizle savaşacağız" cevabı geldi.

Süper Lig'de lider Galatasaray ile 2 puan gerisindeki rakibi Fenerbahçe ile arasında saha dışında yaşanan polemik sertleşerek sürüyor.

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Fenerbahçe'den sert yanıt geldi.

23 Aralık 2020'deki "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" paylaşımını alıntılayan Fenerbahçe, Galatasaray kulübüne yanıt verdi: "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız! @GalatasaraySK"

Sarı-kırmızılı taraftar, Antalyaspor maçının ilk 3 dakikasında Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında verilen penaltıyı protesto etmiş, Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesaplarından da Fenerbahçe ve TFF el sıkışma emojisiyle etiketlenerek şu paylaşım yapılmıştı: "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz! Her zamankinden daha yüksek sesle #KONSANTRASYON!” (Kısa Dalga)

Spor