Fenerbahçeli Fred, transfer döneminde Galatasaray'la yaşanan süreci anlattı

Fenerbahçeli Fred, transfer döneminde Galatasaray'la yaşanan süreci anlattı
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türkiye'den başka takımların da isteği vardı. Fenerbahçe'nin projesi çok hoşuma gitti ve çok iyi yaklaştılar. Bu süreçlerle menajerim ilgilendi. Teklif olduğu doğru ama ben buraya gelmeyi tercih ettim." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Fred, "Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmemde çaba sarf eden yönetim kurulumuza ve başkanımıza teşekkür ederim. Çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. İlk izlenimlerim çok güzel. Umarım üzerine koyarak ilerlerim." dedi.

NTVSpor'un yer verdiği bilgilere göre; sarı-lacivertlilere transfer olmadan önce Türkiye'den başka teklifler de aldığını söyleyen Fred, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Türkiye'den başka takımların da isteği vardı. Fenerbahçe'nin projesi çok hoşuma gitti ve çok iyi yaklaştılar. Bu süreçlerle menajerim ilgilendi. Teklif olduğu doğru ama ben buraya gelmeyi tercih ettim. Taraftarımızın da etkisi oldu. Harika bir destek veriyorlar. Umuyorum sezon boyunca bu şekilde devam eder. "açıklamasında bulundu.

"Yavaş yavaş ritmimi yakalayacağımı ve hazır olacağımı düşünüyorum"

Samsunspor maçını ve performansını değerlendiren Brezilyalı oyuncu şunları söyledi, "Maalesef atmış olduğum gol iptal oldu ama en önemlisi bizim o maçtan 3 puan almamızdı. O gol sayılsaydı benim için harika bir başlangıç olurdu. Rakibimiz de o maçta istekli oynadı. Ama biz galibiyet aldık. O maçta henüz maç ritmim yoktu. 90 dakika oynamak istememe rağmen mümkün değildi. Yavaş yavaş ritmimi yakalayacağımı ve hazır olacağımı düşünüyorum." (Kısa Dalga)

Spor