Fenerbahçe'nin rakibinden gönderme: Para dolu çanta maç kazanmaz

Fenerbahçe'nin rakibinden gönderme: Para dolu çanta maç kazanmaz
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi Lille'nin Başkanı Letang, "Para dolu çanta maç kazanmaz" göndermesinde bulundu.

Kısa Dalga - UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Turu'nda Fenerbahçe - Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak olan Fransız ekibi Lille'in başkanı Olivier Letang yaptığı açıklamalarda olası rakibi hakkında göndermelerde bulundu.

dsc05154-min-scaled-jpg.webp

‘Fenerbahçe turun en güçlü takımlarından biri’

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyleyen Olivier Letang "Geçen sezonu dördüncü bitirdiğimiz için Şampiyonlar Ligi'ne giden yolun çok zor olacağını biliyorduk. Dünyanın en büyük kulüp yarışmasında olmak istiyoruz. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun en güçlü takımlarından biri gibi görünüyor. İlk maçı deplasmanda, ikinci maçı ise Olimpiyatlar nedeniyle Valenciennes'deki Hainaut Stadı'nda oynayacağız." dedi.

'Para dolu çanta maç kazanmaz’

Açıklamalarına devam eden Letang "Rüzgarlar aleyhimize olsa bile uçakların rüzgâra karşı havalandığını hepimiz biliyoruz! Bu nedenle bu çift maçlı yüzleşmeyi mümkün olan en iyi koşullarda aşmak için 6 ve 13 Ağustos tarihlerinde mücadele etmek ve hazır olmak hepimize düşüyor. Johan Cruyff'un dediği gibi, 'Hiçbir çanta dolusu paranın maç kazandığını görmedim.’ Sezon başında bu büyük mücadeleye çıkmaya hazır olalım" ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Spor