‘Fenomenler sofrası’ gündem olmuştu: Hepsi Dilan Polat soruşturmasına dahil edildi

‘Fenomenler sofrası’ gündem olmuştu: Hepsi Dilan Polat soruşturmasına dahil edildi
Dilan Polat’ın 'Şampiyonlar Ligi' diyerek paylaştığı fotoğrafta bulunan tüm isimler Polat soruşturmasına dahil edildi.

Soruşturmayı takip eden gazeteci Murat Ağırel X hesabından son dakika olarak duyurduğu haberde şöyle dedi:

"Dilan Polat-Engin Polat soruşturması genişledi. Dilan Polat’ın ’Şampiyonlar Ligi’ diye paylaştığı fotoğrafta bulunan tüm isimler Polat soruşturmasına dahil edildi."

Fotoğraf gündem olmuştu

Kara para aklama suçundan tutuklu sosyal medya ünlüsü ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin 4 yıl önce diğer fenomenlerle çektirdiği fotoğraflarda bulunan fenomenler soruşturmaya dahil edildi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanmasının ardından diğer fenomenler mercek altına alınmıştı. 2019 yılının Kasım ayında yemek masasında çekilen fotoğrafta Dilan-Engin Polat çiftinin yanı sıra, Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit gibi fenomenler de bulunuyor.

Masada bulunan isimlerin Dubai ve Gürcistan ziyaretleri sonrasında güzellik merkezi açmaları ve zenginleşmeleri dikkat çekmişti.

Masadakilerden İleyda-Tolunay Topal, Dilan Polat’a ait güzellik merkezlerinden birinin şubesini işletiyordu. Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çifti ise Dilan Polat’a ait güzellik merkezinin, Karabük, Sakarya ve İstanbul’da Pendik şubelerini işletiyordu. Yine, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit’in de Dilan Polat’ın Bakırköy ve Gebze’deki şubelerini franchise yöntemiyle aldıkları belirtiliyor. Ünlülerin her birinin 2017- 2018 yılından sonra servete sahip olduğu belirtiliyor. (Kısa Dalga)

Gündem