Bakan Yerlikaya, fenomenlerin el konulan mal varlıklarının değerini açıkladı

Bakan Yerlikaya, fenomenlerin el konulan mal varlıklarının değerini açıkladı
Dilan Polat davası ile dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomenlerine MASAK tarafından soruşturma başlatılmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına mahkeme el koydu" dedi.

MASAK soruşturması sonrası el konulan mal varlığını hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına mahkeme el koydu" dedi.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, haklarında başlatılan soruşturmalar sonrası mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomenleri hakkında yaptığı açıklama şu şekilde;

''92 Milyarlık mal varlığına el konuldu''

“Fenomenler vardı nerede şimdi? Bizim kimsenin malında mülkünde onu da nasıl değerlendirdiği bunla bir derdimiz yok. Toplamda Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de bu müracaatı yerinde gördü. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine Tahsis ettik" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga )

Gündem