Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen MİT tarafından yakalandı

Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen MİT tarafından yakalandı
FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, MİT operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

'Silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı ve örgüt mahrem yapılanmasının yardımıyla Türkiye’den yurt dışına kaçtığı öğrenildi. Selahaddin Gülen'in, örgütün istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumluları ile ilişkili olduğu öğrenildi. Gülen'in, ayrıca aralarında FETÖ/PDY ülke sorumluları, çeşitli kademelerdeki örgüt yöneticileri ve örgütün sözde mollalarının da yer aldığı birçok isimle de akrabalık bağı bulunduğu kaydedildi.

Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye'ye getirildi. (DHA)

Gündem