Fidel Castro'yu canlandıracak isim belli oldu

Fidel Castro'yu canlandıracak isim belli oldu
Cinsel istismar davası nedeniyle üç yıl ara verdikten sonra setlere dönme hazırlığı yapan James Franco, 'Alina of Cuba' adlı filmde Küba Devlet Başkanı Fidel Castro'yu canlandıracak.

James Franco, sinemaya Fidel Castro olarak dönüyor. Amerikalı ünlü aktör, cinsel istismar davası nedeniyle setlere verdiği 3 yıllık aranın ardından beyazperdeye hazırlanıyor. NTV'deki habere göre çekimleri Kolombiya'da başlayacak 'Alina of Cuba' adlı film, Fidel Castro'nun gayrimeşru kızı Alina Fernandez'in gözünden anlatılacak.

Franco’nun Fidel Castro rolüne seçilmesine Latin oyunculardan tepki geldi.

Oyuncu Sol Rodriguez, hayatı boyunca bir Amerikalı gibi İngilizce konuşmadığı için kendisiyle dalga geçildiğine dikkat çekerek, “Defalarca kurtulmam gerektiği söylenen aksanı James Franco edinmek zorunda kalacak” dedi.

Jeff Torres ise Twitter hesabından, “Ben bir başka ‘Latin Amerikalı uyuşturucu satıcısı’ rolü için seçmelere girerken James Franco Fidel Castro’yu oynuyor” diye yazdı.

2016'da hayatını kaybeden eski Küba Devlet Başkanı Fidel Castro'nun 8 çocuğu arasında, evlilik dışı tek kız çocuğu olan Alina Fernandez, anılarını anlattığı kitabında, baba sevgisinden mahrum kaldığını belirtmiş, mutsuz bir çocukluk yaşadığını açıklamıştı.

Yaşam