Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili konuştu: "Racon mevzusu"

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili konuştu: "Racon mevzusu"
Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin tl değil de bir racon mevzusu" dedi.

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili detayları Halk TV canlı yayınında Timur Soykan'a anlattı.

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden hemen önce birlikte olduklarını söyleyerek, "Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi, görüştük" dedi.

Halk TV'de yer alan habere göre, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili bilgiler veren Fikret Orman, konunun 65 bin TL'nin ötesinde olduğunu vurguladı.

Orman, "Yasadışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin tl değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar. Zaten yapan çocuk da 1997'li" dedi.

Gündem