Fikri Sağlar: "10 bin dolar alan siyasetçiyi Sedat Peker açıklamalı"

Fikri Sağlar: "10 bin dolar alan siyasetçiyi Sedat Peker açıklamalı"
CHP eski milletvekili Fikri Sağlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gündeme getirdiği "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi"yi Peker'in açıklamasını istedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, organize suç örgütü lideri olmaktan aranan Sedat Peker'in, Türkiye'de bir siyasetçiye 10 bin dolar gönderdiği iddisı tartışılmaya devam ediyor. Eski CHP milletvekili Fikri Sağlar, Twitter'da "
Süleyman Soylu, Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar alan milletvekilinin adını asla açıklamayacaktır. Çünkü Soylu'nun amacı "bildiklerimi anlatırım" gözdağını vermekti. İşe yaradığı görülüyor! Bu durumda milletvekilini Sedat Peker derhal açıklamalı. Yapmazsa işbirliği var demektir" dedi.



SOYLU AÇIKLAMADI


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'le ilgili "Kekelemişler ben ne yapayım. Kim kekelemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş" demişti. Soylu, bu siyasetçinin kim olduğunu kamoyuna açıklamamış ve "Savcıya açıklayacağım" demişti.

Gündem