Filenin Sultanları'na sataşan belediye başkanı kadın sanatçının sahne almasına kızdı

Filenin Sultanları'na sataşan belediye başkanı kadın sanatçının sahne almasına kızdı
Kaynaşlı Belediye Başkanı, Düzcespor’un şampiyonluk kutlamasında kadın bir sanatçının sahne alacak olmasına içerledi. Şahin kendisini "Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzce'ye yakışmaz. Düzce muhafazakar bir yerdir" diye savundu.

Filenin Sultanları ile ilgili yaptığı paylaşımı tepki çeken ve MHP tarafından başkanlar listesinden çıkarılan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, bu kez de Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarına getirilen kadın sanatçıdan dolayı rahatsızlığını dile getirdi.

Şahin daha önce Tokyo'ya gidecek olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 'Filenin Sultanları'nı hedef alarak "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanmış ve MHP'den ihraç edilmişti.

"DÜZCE MUHAFAZAKAR BİR YERDİR"

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, futbolda ikinci lige yükselen Düzcespor'un düzenleyeceği şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne almasına da tepki gösterdi.

Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Düzcespor'un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduk, sevindik, tebrik ettik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, sınırları aşmadan!!!" diye yazdı. (Kısa Dalga)

asd.jpg

Kadın