Filistin’e destek mesajı yayımlayan oyuncu Melissa Barrera Çığlık 7 filminin kadrosundan atıldı

Filistin’e destek mesajı yayımlayan oyuncu Melissa Barrera Çığlık 7 filminin kadrosundan atıldı
İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar devam ederken Fiistin'e destek mesajı paylaşan oyuncu Melissa Barrera, Çığlık 7 filminin kadrosundan atıldı.

"Scream" (Çığlık) serisinde rol alan Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek mesajı yazmasının ardından Çığlık 7 filminin kadrosundan çıkarıldı. 33 yaşındaki oyuncunun Filistin'i destekleyen Instagram mesajlarının ardından seriden çıkarıldığı duyuruldu.

Barrera ile bir önceki filmde birlikte rol alan Wednesday dizisinin yıldızı ABD'li oyuncu Jenna Ortega da Çığlık 7'de yer almayacağını duyurdu. Ortega'nın ayrılma sebebi olarak ise rol arkadaşının filmden çıkarılması yorumu gündeme gelirken Ortega'nın seriden ayrılma sebebinin dünyada fenomen haline gelen Wednesday dizisi olduğu ortaya çıktı.

Vizyon tarihi değişebilir

Oyuncunun Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri nedeniyle Çığlık 7'de yer alamayacağı belirtildi. Öte yandan NTV'nin aktardığına göre, oyuncu, grev nedeniyle ertelenen Beetlejuice filminin çekimlerine devam edecek. Çığlık 7'nin 2025'te vizyona girmesi planlanıyordu ancak şu an kadronun yeniden şekillenmesi nedeniyle bu tarih değişebilir.

Ne olmuştu?

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim'de İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon başlattı. Kısa bir süre sonra operasyona Filistin'deki pek çok grup destek verdi. İsrail ise yaşananların ardından 'resmen savaş' hali ilan etti. Bölgede karşılıklı çatışmalar devam ederken ölü ve yaralı sayısı da her geçen gün artıyor. Öte yandan İsrail'in başta Gazze olmak üzere Filistin'deki hastanelere saldırı düzenlemesi de büyük tepki topluyor.

(Kısa Dalga)

Dünya