FOX TV'nin yeni dizisi Gaddar'a bir oyuncu daha katıldı

FOX TV'nin yeni dizisi Gaddar'a bir oyuncu daha katıldı
FOX TV ekranlarında yayımlanacak olan Gaddar dizisine bir oyuncu daha katıldı. Dizi, Yasak Elma dizisinin yerine geliyor

FOX TV ekranlarında yeni bir dizi başlayacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Diziye peş peşe yeni oyuncular katılıyor. Edinilen bilgiye göre diziye bir oyuncu daha katıldı.

İlk tanıtımının bu hafta yayınlanması beklenen “Gaddar” dizisine Almanya’da yaşayan ünlü oyuncu Erdal Yıldız konuk oluyor.

“Gaddar” dizisi heyecanla beklenen iddialı dizilerin başında geliyor. FOX’ta yeni yıl itibariyle “Bambaşka Biri”nin bitiminin ardından cuma akşamları yayınlaması planlanan dizide Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan başrolleri paylaşıyor. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı, Sinan Öztürk’ün ise yönettiği diziye çok özel bir oyuncu konuk oluyor.

erdal-yildiz1.png

Son olarak Netflix’in Nejat İşler’li film serisi “İyi Adamın 10 Günü” ve “Kötü Adamın 10 Günü”nde “Abi” rolüyle muhteşem bir performans sergileyen Erdal Yıldız, “Gaddar’da “Zafer Bora” adlı sabıkası kabarık karanlık bir karaktere hayat verecek ve dizinin nefes nefese olaylara sahne olan ilk 3 bölümüne konuk olacak.

DİZİ GELECEK YIL EKRANDA

Dizinin 2024 yılının Şubat ayında ekranda olması bekleniyor. Aksi bir durum olmazsa dizinin yaz sezonunda da devam etmesi öngörülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi - Kisadalga.net

İlgili Haberler
Yaşam