Fransa bu cinayetle sarsıldı: 12 yaşındaki Lola işkence edilerek öldürüldü

Fransa bu cinayetle sarsıldı: 12 yaşındaki Lola işkence edilerek öldürüldü
Fransız polisi, ülkenin başkenti Paris'teki yaşadığı evin önüne bırakılan bir bavulun içinde, 12 yaşında bir kız çocuğunun cesedini buldu. Lola Daviet öldürülmeden önce cinsel istismara uğramıştı ve vücudunda işkence izleri vardı.

Fransa, 12 yaşındaki Lola Daviet'in işkence edilerek öldürülmesini konuşuyor. Fransız polisi, ülkenin başkenti Paris'teki yaşadığı evin önüne bırakılan bir bavulun içinde, 12 yaşında bir kız çocuğunun cesedini buldu. Lola Daviet öldürülmeden önce cinsel istismara uğramıştı ve vücudunda işkence izleri vardı.

Sputnik Türkçe'deki habere göre polis, 24 yaşındaki evsiz bir kadını ve 43 yaşındaki bir erkeği gözaltına altına aldı. İkliye 'işkence, tecavüz, canavarca hisle insan öldürme ve ceset gizleme' suçlarından resmi soruşturma açıldı.
Baş şüpheli olan kadın, Lola okuldan çıktıktan sonra çocuğun yaşadığı apartmana girerken güvenlik kameralarına yakalandı. Kadın daha sonra büyük bir plastik bavulu çevrede gezdirirken görüldü. İkinci şüphelinin ise ölü kızın cesedini taşıyan bir aracın sürücüsü olduğu belirtildi.

Bir görgü tanığı Fransız kanalı BFMTV'ye yaptığı açıklamada, "Bavulu taşımakta zorlanıyordu. Zayıf olduğu için ağır bavulu taşımakta zorlandığını düşündük ama bavulun içinde ceset olduğunu düşünmedik. Hatta bavulu girdiği fırının kapısında bıraktı ve hiçbir şey olmamış gibi kruvasan alıp çıktı" diye konuştu.


Polis, Lola’nın cesedinin bir malzeme kaplamasıyla gizlenmiş ve ezilmiş halde bulunduğunu bildirdi. Elleri ve ayakları bağlı olduğu görülen çocuğun, boğularak öldüğü tespit edildi. Ancak, Lola’nın boynunda bir kesik olduğu ve ayaklarında da biri '0' diğeri '1' yazan iki kağıt bulunduğu da aktarıldı.

Dünya