Fred ve Djiku'nun neden geri dönmediğini açıkladı... 'Aziz Yıldırım onu kovmuştu'

Fred ve Djiku'nun neden geri dönmediğini açıkladı... 'Aziz Yıldırım onu kovmuştu'
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçından sonra yaptığı açıklamalarla Sarı Lacivertli cephede bir hayli dikkat çeken Serhat Akın, sakatlıkları devam eden Djiku ve Fred hakkında çok çarpıcı bilgiler paylaştı.

Süper Lig'in 13. haftasında Kadıköy'de Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Fenerbahçe'nin sergilediği futbol taraftarı memnun etmedi. 90 dakikanın ardından İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri ve saha dokunuşları eleştiri toplarken, bazı futbolcuların performansları ise tepkilere yol açtı.

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçından sonra 'Gurme Spor' kanalında çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Serhat Akın; Samet Akaydın, Oosterwolde, Cengiz Ünder gibi isimlere ayrı parantez açarken, eski Sarı Lacivertli futbolcunun, Djiku ve Fred'in sakatlıkları hakkında verdiği bilgiler ise dikkat çekti.

İşte Serhat Akın'ın değerlendirmeleri:

"Maçın en iyisi İrfan Can Kahveci'ydi, sen bu oyuncuyu sahadan alıp 74'te Cengiz Ünder'i sürüyorsun ve maç 4-1 falan değil 2-1. Son 15 dakika oyuna giren bir futbolcu yorulur mu? Bu değişiklikten sonra Fenerbahçe tamamen kendi sahasına çekildi oyun bir anda döndü.

İsmail Kartal diyor ki 'milli maçlar arasından sonra dönüşler zor olur' neden olur hocam bize bir anlatır mısın? Oyuncular aynı oyuncu, kadro aynı kadro değil mi? Yoksa futbolcular antrenman mı yapıyor, partiliyorlar mı?

İsmail Kartal donup kalıyor, oyuna müdahale edemiyor, değişiklikleri yapamıyor, takıma dokunamıyor. Bu takımı gerçekten İsmail Kartal mı oynatıyor, yoksa futbolcular kendi kendine mi oynuyor? Samet'i, Oosterwolde'si geriye dönmekten başları döndü, İsmail Kartal hiç mi isyan etmez hiç mi tepki göstermez bu futbola?

Ersun Yanal da aynısını diyordu 'oynadıkça iyi olacağız' diyordu aynı hatayı İsmail Kartal da yapıyor burası Ankaragücü, Sivasspor değil Fenerbahçe her zaman hazır olmalı, milli maç arası bahanesi kabul edilemez. İsmail Kartal maçı kazanmak için ne yaptı?

Fenerbahçe Samet Akaydın'ı sezon başında yollasaydı oyuncu Karagümrük maçında oynayacak mıydı? Hayır. Mert Hakan'ı gönderseydin sonradan oyuna koyacak mıydın hayır. Sen eğer bu adamları sezon başında gönderseydin yerlerini dolduracaktın ve kadro mühendisliğini de ona göre yapacaktın.

Samet Akaydın'ın pozisyonu yüzde yüz penaltı. Penaltının verilmemesi beni çok rahatsız ediyor maç 2-2 olsa Fenerbahçe ayağa kalkar yine o maçı alırdı. Bu adamlar kuralı değil futbolu bilmiyor futbolu! Arda Kardeşler ya da bir başka hakem ben isimlere takılmıyorum bu hakeme düdüğü astırsınlar.

Ben olsam İsmail Kartal'ın yerinde Samet Akaydın'la oturur konuşurum. Samet Fenerbahçe'den zaman istiyor biz zaten 9 yıl kaybetmişiz neyin zamanı?

Fred Ve Djiku'nun geri dönmemesi üzerine...

Fenerbahçe'de bir hastalık var ve bu çok ciddi bir rahatsızlık. Kulübün doktoru yeni bir doktor değil Daum döneminde de çalışmıştı. Bağdat Caddesi'nde bir kliniği vardı ve Almanya'dan gelen bazı iğneleri vuruyordu, olabilir vurabilir de ama 3 liraya gelen bir ampülü 100 liraya vuramazsın!

Ben kendisine dedim ki Aziz Yıldırım duyarsa çok fena olur. 200 liralık iğneyi 2 bin liraya vuramazsınız! İşte bu doktor şu anda Samandıra'da! Bu bir hastalıktır Fenerbahçe'de gidenlerin geri alınması gibi bir kangren durumu var. Zaten doktor bu işlere girdiği için gönderilmişti." (Kısa Dalga)

Spor