Galatasaray, geriden geldi | Tur bileti son maça kaldı

Galatasaray, geriden geldi | Tur bileti son maça kaldı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında konuk ettiği Manchester United önünde 2-0 geri düşse de skoru 3-3'e getirmeyi bildi. Gruptaki kaderini Kopenhag'da oynanacak maça bıraktı.

Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 5. hafta maçında sahasında Manchester United'ı konuk etti. RAMS Park'ta oynanan dev mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı.


Heyecan dolu geçen karşılaşmada gol perdesini 11. dakikada Garnacho açtı. 18. dakikada ise Bruno Fernandes'in uzaktan yaptığı vuruş Muslera'nın sağından ağlarla buluştu ve Manchester United, müsabakada 2-0 öne geçti.

Maçın 29. dakikasında ise Hakim Ziyech'in serbest vuruştan attığı harika golle Galatasaray, Manchester United karşısında farkı bire indirdi. İlk yarı bu skorla biterken, 55. dakikada Manchester United, sağdan geliştirdiği atakta McTominay'le ceza sahası içinde golü buldu ve skoru 3-1'e taşıdı.

Ziyech, Onana'yı 2. kez avladı

61. dakikada Galatasaray'ın Faslı yıldızı Ziyech, yine serbest vuruşta topun başına geçti ve Onana'yı mağlup ederek farkı bir kez daha 1'e indirdi.
Maçın 71. dakikasında Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun mükemmel golüyle skoru 3-3'e getirdi. Ziyech'in pasıyla savunma arkasına sarkan Kerem, ceza sahası sağ çaprazından yakın köşeye vurdu ve Galatasaray beraberliği yakaladı: 3-3. Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. (Kısa Dalga)

Spor