Galatasaray, Icardi'nin 2 golü ile Beşiktaş'ı geçmeyi başardı

Galatasaray, Icardi'nin 2 golü ile Beşiktaş'ı geçmeyi başardı
Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş derbisi sarı kırmızılı ekibin galibiyeti ile sonuçlandı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan derbi karşılaşmasında kazanan sarı kırmızılı ekip oldu.

18'inci dakikada Rashica'nın sağ kanattan sol ayağıyla ceza sahasına gönderdiği topu Barış Alper Yılmaz kafayla Icardi'ye indirdi. Altıpasa yakın bir bölgede bulunan Arjantinli yıldızın tekte yaptığı sert vuruş ağlarla buluştu: 1-0.

28'inci dakikada Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta Saiss topu kafayla Cenk Tosun'a indirdi ve bu oyuncunun şık vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.

34'üncü dakikada Oliveira'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Mertens'in vuruşunda kaleci Mert Günok topu çeldi. Topu önünde bulan Torreira'nın yaptığı vuruş savunmaya çarparak kornere gitti.

38'inci dakikada Mertens'in savunma arkasına yolladığı topa Barış Alper Yılmaz hareketlendi. Ceza sahasına giren ve Rosier'den sıyrılan Barış Alper Yılmaz'ın açısını kaleci Mert Günok kapattı ve topa sahip oldu.

İlk yarı 1-1'lik beraberlikle son buldu.

59'uncu dakikada Icardi, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Maç 2-1 Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlandı.(DHA)

Spor