Galatasaray, Fenerbahçe maçındaki hakem kararlarını eleştirdi: "Lafta VAR, Ortada yok"

Galatasaray, Fenerbahçe maçındaki hakem kararlarını eleştirdi: "Lafta VAR, Ortada yok"
Galatasaray, resmi hesaplarından hakem gündemiyle alakalı açıklama yayınladı.

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendileri lehine verilmediğini ve Fenerbahçe lehine verildiğini iddia ettikleri hakem kararlarını kıyaslayarak açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından, "Lafta VAR. Ortada YOK" başlığıyla yapılan açıklamada, Süper Lig'in 26. haftasında 2-1 yenildikleri Arabam.com Konyaspor maçındaki bazı kararlarla ilgili hatırlatmalarda bulunularak şu görüşlere yer verildi:

'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır'

"Cuma akşamı Konya'da pozisyonun kahramanı olan rakip oyuncunun bile itiraf ettiği kırmızı kartın verilmemesi, bugün rakibimizden bir oyuncunun aynı müdahalesine kırmızı kart çıkmaması... Milot Rashica'ya yapılan müdahaleyi görmeyen ve verilmeyen penaltı; Enner Valencia'ya yapılan müdahaleye devam kararı veren Mete Kalkavan'a ise VAR müdahalesiyle çalınan penaltı…
Rakibimizin sosyal medya hesaplarından, ilk olarak devre arasında yapılan pişkince paylaşıma; ardından maç bittiğinde yüzleri kızarmadan tehdit diliyle yapılmış son paylaşıma söyleyeceğimiz tek bir söz var: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!"

Açıklamada, ayrıca "Ligi kendileri için dizayn etmek isteyenlere cevabımızı SAHADA vereceğiz!" ifadesi kullanıldı.


Öte yandan, Galatasaray Kulübü, 21 Mart Salı günü saat 15.00’te Nef Stadyumu’nda bir basın açıklamasının yapılacağını duyurdu. (Kısa Dalga)

resim-2023-03-20-005906738.png

Spor