Galatasaray'da 2 ayrılık: Bir yıl önceki kontratlar sonlanıyor

Galatasaray'da 2 ayrılık: Bir yıl önceki kontratlar sonlanıyor
Son olarak Yunus Akgün'le vedalaşan Galatasaray'da 2 ayrılık daha gerçekleşebilir. Galatasaray geçen yıl transfer ettiği 2 futbolcu için de gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Yeni sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray, transferler kadar futbolcularına gelen teklifler için de mesai harcıyor. Bu bağlamda hareket eden Galatasaray'ın 2 futbolcuyla daha yol ayrımında olduğu iddia ediliyor.

Son olarak Yunus Akgün'ü Leicester City'ye gönderen Sarı-Kırmızılılarda 2 futbolcuyla daha vedalaşılabilir. TRT Spor'un haberine göre o isimler Leo Dubois ve Fredrik Midtsjö.

Dubois ve Midtsjö'ye gelen teklifler değerlendirilecek

Galatasaray'ın 2022-23 sezonu başında transfer ettiği 2 oyuncu için de teklifler aldığı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların bu teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve ayrılığın gerçekleşebileceği vurgulandı.

Kadrosunda 14 yabancı bulunduran Galatasaray, Leo Dubois ve Fredrik Midtsjö ile vedalaşması halinde bu sayıyı 12'ye düşürecek.

Galatasaray ile toplam 28 maça çıkan Fredrik Midtsjö 2 gol, 2 asistlik katkı verdi. Leo Dubois da 28 müsabakada sahne aldı ve 1 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.

Spor